Stage lopen bij 8D Games

Altijd al willen werken bij een gamebedrijf dat serious games maakt en ben je geïnteresseerd hoe nieuwe technieken en sensoren zoals virtual reality en augmented reality de wereld vernieuwen en verbeteren? Er zijn namelijk weer stageplekken vrij bij 8D Games.

logoBen je gedreven en leergierig?
Wil je beter worden in je expertise en ben je ook een beetje eigenwijs?
Dan zijn wij op zoek naar jou!
Voor de periode februari tot juni in 2017 zijn er weer stageplekken beschikbaar bij 8D Games.
We zoeken de volgende expertises:

Game/Web Programmeur

We werken aan verschillende projecten en als Game programmeur kun je hier je steentje aan bijdragen en meedraaien in het team. Je leerdoelen zijn erg van belang en we helpen je deze zo goed mogelijk te laten realiseren. Zo hebben we regelmatig projecten met augmented- of virtual reality, werk je met een Kinect, kompas, gyroscoop of een hartslagmeter. We werken veel met Unity en je wordt begeleid door ervaren programmeurs die al vele games gemaakt hebben.

Naast het ontwikkelen van games ontwikkelen we ook de bijbehorende platforms, websites en webapps. Hiervoor zoeken we een mbo/hbo Web Developer die ons hierbij gaat ondersteunen. We hebben meer dan 10 jaar ervaring met front- en backend development en aan begeleiding dus geen gebrek. 

Pluspunten:
– Je hebt ervaring met Unity en C#
– Je hebt ervaring met ontwikkelen van websites en PHP

3D-er/animator

Ben jij creatief, kritisch en altijd opzoek naar manieren om je models nog beter te maken? Dan zoeken wij jou! Bij 8D Games ga je aan de slag met het maken van diverse 3D models voor in onze Serious Games. Je produceert modellen gebaseerd op het werk van onze Concept Artists en zorgt dat hun tekeningen tot leven komen. Of het nu Fantasy, Cartoon, Realistisch moet zijn, het kan voor jou niet gek genoeg, jij staat open voor elke uitdaging!

Pluspunten:
– Je hebt ervaring met texturing
– Je hebt ervaring met animeren
– Je hebt ervaring in Blender

Marketing/communicatie

Bij 8D Games maken we leuke oplossingen voor serieuze vraagstukken. Want met plezier meer effect. Dit willen we graag uitdragen naar de buitenwereld. Om anderen te inspireren over serious gaming. Dit doen we op onze website en via social media. Aan jou de taak om ons verhaal onder de aandacht te brengen. Behalve het schrijven van teksten zoeken we daarbij iemand die ook over weg kan met vormgeving. Je eigen infographic maken bijvoorbeeld, of een afbeelding voor bij je blog post.

Heb jij direct al 100 ideeën om over te schrijven?

Pluspunten:
– Je hebt ervaring met tekstschrijven
– Je hebt ervaring met social media
– Je bent goed in spelling
– Je hebt ervaring met vormgeving

Zie jij dit zitten? Stuur je portfolio en motivatie op naar info@8d-games.nl

We laten dan zo snel mogelijk weten of je op gesprek kan komen.

Maarten Stevens