Samenwerken met COMMIT

eindfotoCOMMIT is een project gericht op het samenbrengen van bedrijven om baanbrekende producten of systemen te ontwikkelen. Wij mochten ons bij 8D Games dan ook als één van de betrokken bedrijven gelukkig prijzen. Wij hebben tijdens onze samenwerking met COMMIT onze Bicycle Balance game kunnen ontwikkelen.

Inmiddels is op 9 november het laatste evenement geweest om alles af te sluiten. Dit is ook de reden waarom wij dit artikel plaatsen. Lees hieronder meer over COMMIT, onze samenwerking en de Bicycle Balance game.

Commit “We have only just begun”cover_commotion_low

Zoals eerder vermeld is commit de organisatie met als doel het samenbrengen van organisaties. Het gaat hier om wetenschappelijke onderzoeks-, non-profit organisaties en bedrijven actief in de ICT. Met als doel het creeren van baanbrekende producten en services te creeren. Zo hebben ze projecten opgezet als Sensei, Vieww, Swell en Bicycle Balance.

8D Games en Commit

Wij zijn door Commit gevraagd om te werken aan een bewegingsgame. Deze werd later omgedoopt tot Bicycle Balance. Hoe het werkt en wat de voordelen van Bicycle Balance zijn voor de gebruikers kunt u hier teruglezen.