8D Games staat op de promotiedagen in Groningen

Komende week staat 8D Games op de promotiedagen in Groningen. De gemeente Groningen heeft ons uitgenodigd om invulling te geven aan het thema Healthy Ageing met onze exergame voor ouderen.
De promotiedagen zijn een mooie gelegenheid voor bedrijven in het noorden om te laten zien wat ze kunnen. Op dinsdag 4 en woensdag 5 november zullen wij onze exergame laten zien waarin ouderen al schaatsend hun balans verbeteren en valincidenten voorkomen. Natuurlijk kunt u zelf het spel spelen want bij een game bedrijf moet je niet te veel praten maar vooral games spelen!

SallyMaar we laten meer zien!
Sally is onze nieuwste aanwinst en wie wil kan met haar dansen op de promotiedagen. Sally augmented reality applicatie die we interactief hebben gemaakt. We projecteren haar dus in onze stand en als u de juiste snaar bij haar weet te raken zal ze voor u dansen.
Met Sally laten we de mogelijkheden zien van augmented reality. Er zijn talloze games met AR te bedenken. Van spoorzoeken in de stad tot routewijzers naar je bedrijf tot interactieve 3D visualisaties

Dus, wilt u dansen of schaatsen?
Tot ziens op de promotiedagen in Groningen!

Maarten Stevens