Brainstormlocatie Leeuwarden: De Parabox!

Voor creativiteit is ruimte nodig, zowel fysiek als in het hoofd. Daarom hebben we op ons eigenzinnige kantoor vlakbij de Energiecampus Leeuwarden een speciale brainstormruimte: de Parabox. Het doel? Het beste halen uit ons creatieve team en kennisuitwisseling met onze partners bevorderen! We willen professionals uit andere sectoren laten proeven van de aanstekelijke, creatieve mindset uit de gamingindustrie. Daarom stellen we onze brainstormlocatie in Leeuwarden graag beschikbaar aan externe partijen. Bijvoorbeeld voor een creatieve sessie, maar ook voor vergaderingen, heidagen of als flexwerkruimte.

Coronaproof werkplekken Leeuwarden

Tijdelijk extra ruimte nodig om werknemers of studenten een coronaproof werkplek te kunnen bieden? Ook daarvoor ben je bij ons natuurlijk van harte welkom. We hebben voldoende ruimte om een groep van zo’n tien mensen te ontvangen met inachtneming van de coronamaatregelen. Neem contact op met Johan of Maarten om door te spreken wat jullie nodig hebben en hoe we dit het beste kunnen faciliteren.

Kostenindicatie

We maken met alle liefde een voorstel op maat, maar een idee van de kosten is vooraf natuurlijk wel zo prettig. Voor het gebruik van onze brainstorm en vergaderlocatie rekenen we om en nabij de volgende tarieven:

Huur voor een dagdeel:                      €100,- Excl. BTW
Huur voor een hele dag:                     €175,- Excl. BTW

Parkeren kan gratis op ons eigen parkeerterrein pal voor het pand.
Huurprijzen zijn inclusief koffie, thee, goedgemutste ontvangst en uitzicht op de schaapjes op de dijk.

 

Hulp nodig bij een creatieve brainstorm?

Team 8D Games heeft bakken ervaring met het faciliteren van brainstorms en het begeleiden van co-creatieprocessen. Een gameconcept ontwikkelen begint voor ons altijd met een creatieve brainstorm met alle betrokken, van doelgroep tot opdrachtgever en kennispartner. Zoek je niet alleen een ruimte, maar ook een ervaren brainstorm facilitator die jullie groep een handje op weg helpt? Geef het gerust aan! Lees hier hoe wij meestal te werk gaan bij het opstarten van een serious game project. Deze methode is ook voor andere sectoren uiterst bruikbaar.

 

Bereikbaarheid brainstormlocatie Leeuwarden | De Parabox

Met de auto


Ons hoofdkantoor bevindt zich aan de westkant van Leeuwarden, vlakbij de EnergieCampus Leeuwarden. Parkeren kan gratis op onze eigen parkeerplaats voor het pand. Klik op het kaartje hiernaast om direct een routebeschrijving op te vragen via Google Maps.

Met het openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte is de halte Slauerhoffweg/Frieslandplein. Vanaf daar is het nog een minuut of tien lopen naar ons kantoor. Een andere optie is het huren van een OV-fiets op station Leeuwarden. Wie geluk heeft, ziet onderweg de Slauerhoffbrug in actie, internationaal bekend als een van de meest wonderlijk beweegbare bruggen ter wereld. Zo levert de tocht naar ons pand ook al
een beetje frisse wind, verwondering en ‘headspace‘ op.

Meer informatie

Ga voor meer foto’s en informatie naar de website van De Parabox.

Bekijk website 'De Parabox'

Reserveren? Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op:

    Naam
    E-mailadres
    Bericht