WTCtel: Mensen het evangelie van de games brengen

Vorige week stond 8D Games op de WTCtel met een eigen stand. Het waren twee dagen vol met goede gesprekken over serious games en gamification en het leggen van nieuwe contacten. Natuurlijk konden de bezoekers een game spelen in onze stand want over games moet je niet praten, je moet ze doen! We mochten twee dagen mensen het evangelie van de games brengen.

wtctelbeeldkrullend
Workshop Games voor het bedrijfsleven
(Foto Beeldkrullend)

Naast dat de stand veel bezoekers trok mocht ondergetekende een workshop geven over wat games voor het bedrijfsleven kunnen doen. In een aantal stappen keken we naar de meerwaarde van game boven bijvoorbeeld andere media en natuurlijk ontbrak het niet aan de verschillende voorbeelden van games voor training, simulatie en games voor marketing doeleinden.
De reacties op de workshop waren zeer positief. We merken vaak dat mensen zelf nog geen idee hebben van de mogelijkheden maar na het spreken met ons en het zien van een aantal voorbeelden de verbanden leggen en zelf met nieuwe ideeΓ«n komen.

Al met al zijn we erg tevreden met de beursdagen. De krant berichte over ons en we zijn op de radio gekomen. Maar vooral hebben we weer veel nieuwe contacten kunnen leggen en mensen het evangelie van de games kunnen brengen.

Maarten Stevens