Workshops games en reclame op de HAN

logo_han
Hogeschool Arnhem Nijmegen

Komende vrijdag geeft 8D games verschillende workshops voor de studenten van Small Business & Retail Management van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Het onderwerp van de workshops zal zijn hoe games en reclame op een effectieve manier gecombineerd kunnen worden.

Games hebben een aantal voordelen ten aan zien van andere media. Het grootste voordeel is dat games emotie oproepen en de speler hierdoor een beleving krijgt bij het product. Daarnaast kun je met games ook veel informatie over je potentiële klanten verzamelen. Hierdoor krijg je een schat aan informatie en kun je een follow-up doen door gerichte acties in te zetten voor je klanten.

Naast de workshops staan we met een stand waarbij we een game van ons presenteren en uitleg kunnen geven over virtual reality, augmented reality en games in het algemeen.

Doel van de workshop is om een verfrissende kijk te geven op de mogelijkheden van de combinaties games en reclame. We kijken naar reclame in het algemeen en games in het bijzonder.
Wil je ook eens een workshop van 8D games volgen? Bijvoorbeeld over Games en reclame, Gamification of Serious Gaming? Dat kan, neem gerust contact met ons op!

Maarten Stevens