Gamification workshops: Innovatiehuis Lauwersdelta en NOT

Zoals jullie weten geven we, naast dat we (serious) games maken, ook workshops. Zo geven we workshops over serious games, en ga je vervolgens zelf aan de slag om een serious game te maken. Daarnaast geven we ook workshops gamification. Volgende week geven we weer twee workshops gamification!

gamification
8D Games & Gamification

Dinsdag 27/1 staan we op de Nationale OnderwijsTentoonstelling in de Jaarbeurs in Utrecht en zullen dan met name over gamification in het onderwijs spreken. Hoe motiveer je kinderen? Hoe krijg je kinderen aan het explorerend leren? Op de basisschool zijn er vaak allerlei beloningen te verdienen voor gewenst gedrag. Later neemt dat snel af en neemt de motivatie van de jongeren vaak ook af. Maar is dat niet op te vangen met gamification?

Donderdag 29/1 staan we in Innovatiehuis Lauwersdelta en zal de workshop meer toegespitst zijn op gamification met klanten en werknemers. Hoe krijg je klanten of hoe behoud je juist je klanten? Hoe krijg jij je werknemers zo ver dat ze op tijd hun declaratie invullen? Of hoe zorg je dat ze zuinig rijden in de leaseauto? Al dit soort uitdagingen zullen hier langs komen.

Meer weten of meedoen? Hier is meer info te vinden:

Nationale Onderwijstentoonstelling
Gamification workshop Lauwersdelta