Win een brainstorm met begeleiding!

Wij geloven dat brainstormprincipes uit de gaming-industrie waardevol kunnen zijn voor professionals in heel veel verschillende sectoren. Daarom geven we een gratis creatieve brainstorm weg! De brainstorm vindt plaats in onze eigenย  brainstormruimte: De Parabox.

De winnaar mag met een klein gezelschap langskomen voor een volledig verzorgde creatieve sessie inclusief catering, brainstormbenodigdheden en begeleiding.

Hoe kan ik meedoen?

Vul het vragenformulier hiernaast zo volledig mogelijk in. Het hoeft niet in perfecte volzinnen. Het belangrijkst is dat we een beeld krijgen van het probleem dat jij wilt oplossen, en de context van dat probleem.

Voor wie?

Iedereen met een interessant maatschappelijk vraagstuk mag meedoen. Loop je in je werk of privรฉ tegen een bepaald maatschappelijk probleem aan dat je graag wilt oplossen? In de brainstorm gebruiken we creatieve technieken om verschillende oplossingsrichtingen te verkennen.

Wat is er bijzonder aan jullie brainstorms?

Met tachtig serious gaming projecten op de teller hebben wij de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met ‘out-of-the-box’ denken. En nog belangrijker: we zijn kundig in het achterhalen van het ‘probleem achter het probleem’ door middel van design thinking. Een cruciale stap waar helaas vaak niet genoeg aandacht aan wordt besteed. Een creatieve brainstorm geeft nieuwe inzichten en een vliegende start van je project.

  Naam
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Bedrijf
  Welk probleem wil je oplossen en waarom juist dit probleem?
  Op wat voor manier (werk/prive) heb jij met dit probleem te maken?
  Ken je ervaringsdeskundigen of professionals die een inhoudelijke bijdrage zouden kunnen leveren aan de brainstorm?
  Zo ja, met hoeveel personen zouden jullie willen langskomen?
  Houd mij op de hoogte van de laatste serious game ontwikkelingen via de nieuwsbrief van 8D Games. Mijn gegevens mogen gebruikt worden om contact met mij op te nemen zoals omschreven in de Privacy Policy.