Held van het Jaar 2020: nomineer een impactmaker!

Let op: deze actie is inmiddels gesloten. Inzenden kon tot 16 december. Houd onze social media in de gaten voor de onthulling van het superheldenportret!

Ken je iemand die dit jaar kรฉihard gewerkt heeft om de wereld een beetje mooier te maken? Bijvoorbeeld door te innoveren, te verbinden, groots te dromen of juist in de kleine dingen – heel dichtbij – iets voor een ander te betekenen? Nomineer hem of haar als jouw ‘Held van het Jaar’. Uit de nominaties kiezen wij een impactmaker die in het zonnetje gezet zal worden.

De Held van het Jaar wint een portret van zichzelf – als superheld

De Held van het Jaar ontvangt van ons een op maat gemaakt portret van zichzelf als game character. Of beter gezegd: als de superheld die hij of zij is. Daarnaast ontvangt de winnaar uiteraard een leuk cadeautje om spelenderwijs het nieuwe jaar in te kunnen.

Hoe doe ik mee?

Vul de vragenlijst hiernaast zo volledig mogelijk in. Waarom verdient juist jรณuw Held van het Jaar deze attentie?

Je nominatie doorgeven is mogelijk tot en met woensdag 16 december. Op basis van de motivaties kiezen wij een Held van het Jaar.

  Naam
  E-mailadres
  Telefoonnummer [optioneel]
  Bedrijf [optioneel]
  Voer de naam van jouw Held van het Jaar in:
  Waarom verdient jouw Held van het Jaar deze nominatie?

  De winnaar van de actie wordt bekendgemaakt via onze nieuwsbrief. Uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

  Houd mij op de hoogte van de laatste serious game ontwikkelingen via de nieuwsbrief van 8D Games. Mijn gegevens mogen gebruikt worden om contact met mij op te nemen zoals omschreven in de Privacy Policy.