Merkactivatie voor Alpro; ontdek jouw perfecte smaak!

Voor Alpro hebben we een app ontwikkeld die gebruikt kan worden om achter jouw perfecte smaak te komen. Misschien ben je ze al tegengekomen; de app is al in verschillende ziekenhuizen ingezet. Op een tablet in de supermarkt kun je jouw keuzes invoeren om daarna een unieke Alpro smaak als resultaat te krijgen.

merkactivatie01Voor iedereen die niet weet wat Alpro precies is: Het is een bedrijf dat zich specialiseert in plantaardig eten. 30 jaar geleden zijn ze begonnen met Soja, een plantaardig alternatief voor melk, yoghurt, room en margarine. Gezond, en goed voor de aarde.

Merkactivatie

En Alpro wil graag dat klanten op een (inter)actieve manier met hun producten om kunnen gaan. Daarom zijn ze bij ons uitgekomen, 8D Games is hier namelijk in gespecialiseerd. Wij laten klanten op een positieve en interactieve manier omgaan met een product of merk, op die manier blijft het beter bij. Dรกt is merkactivatie.

merkactivatie02De app werkt als volgt: Voer in welk seizoen jij het fijnste vindt, wat jouw favoriete (eet)moment van de dag is en welke stijl het beste bij jou past. Op basis van deze drie elementen komt er een Alpro product op het scherm die bij deze keuzes past. Ben je niet helemaal zeker van je keuzes? Of wil je erachter komen wat jouw tussendoortje zou zijn in plaats van een toetje? Geen probleem; je kunt de test zo vaak doen als je wilt. Kijk op deze pagina voor meer informatie over de producten van Alpro. En mocht je een demonstratie willen van de app, kijk dan op ons portfolio en druk op “Alpro – merkactivatie” voor de video.

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden naar de producten en of ze daadwerkelijk bij je passen, dan kun je die direct in de supermarkt halen! Wie weet kom je Alpro nog tegen in de supermarkt. Doe de test, vind je perfecte match en denk stiekem nog even aan ons.