Onwijsheid en de serious game tegen cyberpesten

logo_onwijsheidHoe kun je jongeren in het onderwijs bereiken als het gaat om lastige thema’s als cyberpesten, social media, drank & drugs, discriminatie en seksualiteit? Houd je een preek met alle geboden en verboden? Maak je een boekje dat moeten doorlezen? Of laat je ze spelenderwijs met elkaar in gesprek gaan over deze thema’s door workshops, films en games?
Wij denken het laatste en hebben daarom Onwijsheid opgericht. Onwijsheid bied op een frisse manier lespakketten, ouderavonden en serious games aan waarbij we als doel hebben om met elkaar in gesprek te komen.

Cyberpesten

Om alvast een idee te krijgen van wat we doen laten we hier een trailer zien van Help Vera, Stop cyberpesten. Een serious game over cyberpesten waarbij klasgenoten met elkaar op zoek gaan naar de dader. Maar vooral met elkaar in gesprek gaan!

Onwijsheid is opgericht door Beeldkrullend Online Media koffer en 8D Games. Samen hebben we de handen ineen geslagen om het onderwijs te voorzien van inspirerende en eigentijdse lensvormen,

Volg ons om op de hoogte te blijven