Lees meer over onze serious game projecten

Met meer dan tachtig serious game projecten op de teller hebben we een portfolio opgebouwd waar we mee thuis kunnen komen. We ontwikkelden producten met verschillende technieken voor heel uiteenlopende doelgroepen. Van piepjong en nieuwsgierig tot ouder-maar-vitaal, mede dankzij onze games.

SoVaTaSS

SoVaTaSS is een serious game voor kinderen met autisme. In een rustige en speelse omgeving leert de speler verschillende emoties te herkennen en constructieve reacties te kiezen in sociale situaties.

BAAS

BAAS is een augmented reality game voor kinderen, ontwikkeld in opdracht van welzijnsorganisatie KEaRN. Het spel brengt spelenderwijs een gesprek over het thema 'armoede' op gang in de eigen wijk of de eigen straat.

Schaatsgame

De Schaatsgame is balanstraining en valpreventie voor ouderen in een heel leuk jasje. De oudere maakt schaatsbewegingen voor een Kinect en wordt met spelprincipes aangemoedigd belangrijke oefeningen uit te voeren.

Samenwerkingsspel

Samenwerkingsspel

Hoe bevorder je met een game de communicatie op de werkvloer? Wij zochten het uit voor de Gemeente Groningen! Het resultaat is een leuke game op maat waarin collega's samen een raket bouwen.

Werken bij de provincie

Voor Provincie Fryslân ontwikkelden we een trainingsgame op maat waarin spelers Mata Hari en Grutte Pier rondleiden in het Proviniciehuis. Nadien zijn medewerkers goed op de hoogte van de interne richtlijnen en protocollen.

Data Detox Game

De Data Detox Game is een serieus leuke surfgame over digitale privacy voor kinderen van 8 tot 12 jaar. De game werd gemaakt in samenwerking met FERS en de Koninklijke Bibliotheek.

Dignity

Dignity brengt jongeren met elkaar in gesprek over grenzen binnen seksualiteit. De hoofdpersonen in de game zijn zich niet goed bewust van elkaars grenzen. Waar is het volgens de jongeren misgegaan?

AprilVR

AprilVR is een virtual reality game die oefeningen voor cliënten met nek- en rugklachten leuker én beter meetbaar maakt. Samen met ervaren fysiotherapeuten hebben we deze game ontwikkeld.

Walk of Fean

De Walk of Fean wandelapp leidt gebruikers langs bankjes met borstbeelden van legendarische Heerenveense sporters, van Foppe de Haan tot Irene Wust. Met behulp van augmented reality vertellen de sporters hun verhaal.