Advies nodig over serious game financiering? Kennis is er om te delen, vinden wij.

Een goed idee is één ding, maar de financiering voor die fantastische serious game rond krijgen is weer een compleet ander vak. Het kan best lastig zijn om je serious game project van de grond te krijgen, zeker wanneer je nog niet veel connecties in de gamingindustrie hebt.

Naar een highscore voor mens en maatschappij

Voor een innovatief gameconcept die aansluit bij onze missie (‘Spelenderwijs het beste uit mensen halen’) zetten wij onze kennis en ons netwerk graag voor je in. Ook staan we er als maatschappelijk betrokken onderneming (MVO) voor open zelf te investeren in projecten met sociale impact, mits er vooraf over een aantal zaken goed is nagedacht en er een overtuigende businesscase aan het idee ten grondslag ligt.

Serious gaming businesscase

Uit een goede serious gaming business case blijkt hoeveel inkomsten er ná de ontwikkeling van het product te verwachten zijn, hoe de verkoop eruit zal zien en wie deze verantwoordelijkheden op zich zal nemen. Door onze jarenlange ervaring met serious game trajecten kunnen we goed inschatten of het zin heeft zo’n businesscase op te stellen. We geven je graag de handvatten en kaders om daarmee te beginnen; zo hoef je niet zelf het wiel uit te vinden terwijl we elkaar ook een handje kunnen helpen.

Advies op maat over serious game financiering

Heb jij een idee voor een serious game die aansluit bij onze missie, maar weet je niet goed waar je moet beginnen op het gebied van serious game financiering? Laat je contactgegevens achter en we nemen snel contact met je op.

    Naam
    E-mailadres
    Bericht