Kenniskluis

Whitepapers en webinars over serious gaming

Welkom in de 8D Games kenniskluis, dé plek waar wij onze expertise delen over alles wat met serious gaming te maken heeft. Hier zoomen we in op complexe vraagstukken die wij in de afgelopen jaren zijn tegengekomen. Denk aan vragen als: hoe geef ik gaming een rol in mijn onderzoeksaanvraag? Of: hoe vergroot ik de kans dat mijn innovatie bij de eindgebruiker terechtkomt? Onze kennis delen we graag in toegankelijke vormen, bijvoorbeeld via webinars en whitepapers. Zo tillen we samen de sector naar een hoger niveau.

Zelf iets te delen? Of is er een onderwerp dat we echt eens zouden moeten behandelen? Neem contact op!

Whitepapers

De kracht van serious gaming, daar hoeven we mensen nauwelijks nog van te overtuigen. Maar wat is er nodig zodra je hebt besloten dat er een game moet komen voor jouw uitdaging? Wat is jouw rol als opdrachtgever? Hoe houd je al tijdens de ontwikkeling rekening met de implementatie van de game? Of, heel praktisch: hoe zorg je ervoor dat jouw idee voor een game past binnen het stramien van een aanbestedingsprocedure? Ieder halfjaar publiceren wij een uitgebreid whitepaper over dit soort complexe vraagstukken. Vol concrete tips. Lees, deel en doe er je voordeel mee!

Ben je geïnteresseerd in een expert op het gebied van serious gaming voor jouw podcast, webinar, event of workshop? Johan van der Meulen en Maarten Stevens delen maar al te graag hun kennis. Stuur ze een mailtje en overleg wat er mogelijk is!

Heb jij een onderwerp gerelateerd aan onze expertise en vind je deze nog niet terug in onze kenniskluis? Stuur dan een mailtje naar nicole@8d-games.nl en wellicht kunnen we gezamenlijk dit onderwerp adresseren in een nieuwe webinar of whitepaper.

Johan van der Meulen is mede-eigenaar en Innovation Director bij 8D Games. Hij heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen van serious games voor de gezondheidszorg en het onderwijs. Zijn carrière begon als programmeur, maar hij ontwikkelde zich tot een autoriteit in design thinking en onderzoek. Johan staat bekend om zijn focus op het overbruggen van de kloof tussen wetenschap en toepassingen die een echte impact hebben op mensen. Wil je dat Johan zijn expertise deelt in jouw evenement of podcast? Stuur Johan een bericht!

Johan van der Meulen

Maarten Stevens is oprichter van 8D Games en ontwikkelt innovatieve toepassingen voor zorg, bedrijfsleven en overheid. Zijn overtuiging is dat games levens kunnen veranderen, mits ze op de juiste manier worden toegepast. Maarten heeft zich gespecialiseerd in het verbeteren van de processen tussen ontwikkelaars, opdrachtgevers en de markt. Als je geïnteresseerd bent in een workshop of presentatie van Maarten, aarzel dan niet om contact op te nemen. Hij deelt graag zijn inzichten over hoe games kunnen bijdragen aan positieve verandering.

Maarten Stevens

Abonneer je op onze nieuwsbrief