Power-up for life met de kracht van spel

8D Games gebruikt spel om mensen te laten groeien. Van virtual reality experience tot bord- of kaartspel: voor iedere doelstelling vinden wij een spelvorm die past.

We spelen

Van ‘Wie is de mol’ voor nieuwe collega’s tot creatieve brainstorm die een frisse wind door je project laat waaien – wij doen alles spelenderwijs. Daarbij vragen  we elkaar, de wereld en onze partners graag het hemd van het lijf. Waarom doen we de dingen zoals we ze doen? Kietelen en ontregelen zit in ons DNA. Goed voor onze producten, soms lastig op verjaardagen en tijdens lunchpauzes.

We delen

Wij houden van kennis delen en verbindingen leggen. Tussen wetenschap en toegepast product, tussen jong en oud, tussen talenten en de mogelijkheden om deze te ontwikkelen. Zo verwelkomen we ieder jaar leergierige studenten en bouwen we aan langdurige relaties met collega’s en partners. Heb je eenmaal met ons gewerkt, dan zit je voor altijd in ons hart. (En mag je altijd aanschuiven voor onze gezamenlijke lunch!)

We groeien

Welke uitdagingen er ook liggen, wij maken groei en ontwikkeling mogelijk. Ook intern. De kunst is precies dát te verschaffen wat iemand nodig heeft om te groeien. Dat kan voor onze eindgebruikers een creatieve game zijn – en voor die ene stagiair de mogelijkheid om te oefenen met presenteren terwijl diegene dat héél erg spannend vindt. Zo blijven we onszelf en onze spelers uitdagen.

“We werken samen aan power-ups voor de speler; een positieve verandering voor het leven. Dat geeft mij veel energie en zorgt ervoor dat ik na een werkdag met een goed gevoel naar huis ga.”

Stephan Burghout

Product Owner bij 8D Games

Werken bij

In 2014 begon 8D Games als tweemansbedrijf. Inmiddels bestaat ons team uit twaalf vaste medewerkers. Verloop kennen we nauwelijks, maar groei wel. Wil jij ook graag werken aan games met impact binnen een hecht, gezellig team? Houd onze vacaturepagina in de gaten.

Choose
your

player

Wij zijn een bonte verzameling karakters met allemaal een eigen skill. Da’s mooi, want daardoor kunnen we (bijna) alles maken! Van steengoede software tot bordspellen, kaartspellen en lesmaterialen.

Maarten Stevens
CEO
Mail Maarten
Johan van der Meulen
Innovation Director
Mail Johan
Giel Hekkert
Creative director
Mail Giel
Nicole van den Berg
Communicatieadviseur
Mail Nicole
Stephan Burghout
Product Owner
Mail Stephan
Bas Altenburg
Product Owner & Game Designer
Mail Bas
Sven Snoek
Marketeer & Accountmanager Europa
Mail Sven
Joyce van der Zon
Allround Game Artist
Mail Joyce
Edwin ten Wolde
Concept Artist
Mail Edwin
Anne Henstra
Stagiair Marketing & Communicatie

Ben jij onze nieuwe superheld?

Bekijk onze vacatures

Ontdek al onze mogelijkheden

Zowel online, offline als gecombineerd

Bekijk Dignity
Bekijk Om Tafel
Bekijk BAAS
Vragen? Of even sparren?

Bel 058 843 57 57

Mail johan@8d-games.nl

Johan denkt graag mee!

Abonneer je op onze nieuwsbrief