Vacatures

Kom jij ons team versterken?

8D Games maakt serious games en gamifications in alle soorten en maten. Wat we ook maken, het doel is altijd dat wij spelers met onze games een power-up geven voor het leven.

Dat lukt alleen als je zelf ook lekker in je vel zit en met plezier naar je werk gaat. Daar besteden we als team dan ook veel aandacht aan. Zo lunchen we iedere dag samen, sluiten we de werkweek graag af met een borreluurtje en organiseren we iedere jaar een uitgebreid kerstdiner. Inclusief (inmiddels beruchte…) kerstquiz over al mooie en grappige dingen die we dat jaar hebben meegemaakt.

Veelzeggend: uit al die jaren samenwerken is zelfs een heuse 8D band ontstaan, met daarin huidige teamleden en oud-stagiairs. Heb je eenmaal met ons gewerkt, dat zit je voor altijd in ons hart!

Sales Consultant

32 uur p/w | Leeuwarden

Als Sales Consultant leg jij de contacten waar onze maatschappelijk bewogen projecten mee starten. Van social design traject tot digitale game, jij zorgt ervoor dat gesprekspartners inzicht krijgen in alle mogelijkheden. Ben jij een goede luisteraar met een analytische blik en vind je het leuk om mensen te verbinden? Join us!

Stuur je sollicitatie naar Maarten Stevens (maarten@8d-games.nl) o.v.v. ‘Vacature Sales Consultant’

Allround Game Artist

16-24 uur p/w | Leeuwarden

We hebben plek voor een allround Game Artist. Klink breed – en dat is het ook! De ene dag ondersteun je onze Lead Artist bij het drukklaar maken van een prentenboek met bijpassende fysieke munten, de andere dag ontwerp je de user interface van een nieuwe applicatie. Ben jij de veelzijdige artist die wij zoeken? Lees snel verder!

Reageren? Stuur je sollicitatie uiterlijk 25 november 2022 naar Giel Hekkert (giel@8d-games.nl) o.v.v. ‘Vacature Allround Game Artist’

Software Engineer

32-40 uur p/w | Leeuwarden

Wil jij je programmeertalent inzetten om games en apps te maken die niet alleen leuk zijn, maar ook belangrijke life skills overbrengen op de speler? Kom ons ontwikkelteam versterken! Onder leiding van onze Lead Software Engineer werk je aan heel afwisselende programmeertaken voor nationale en internationale opdrachtgevers.

Reageren? Stuur je sollicitatie naar Giel Hekkert (giel@8d-games.nl) o.v.v. ‘Vacature Software Engineer’

“Two things make 8D Games special to me: the open and fun atmosphere and the compassion of all the employees. It is a joy to come to work when you know that your colleagues will put a smile on your face and only want the best for you.”

Ansgar Glup

Software Engineer

“Bij 8D Games sta ik dagelijks voor nieuwe en spannende uitdagingen. Ik kan groeien als programmeur terwijl ik mijn vaardigheden gebruik voor impactvolle projecten.”

Stella van Zanten

Software Engineer bij 8D Games

“Iedereen werkt hard, maar we hebben ook veel plezier. Er gaat geen werkdag voorbij dat ik niet tenminste één keer heel hard moet lachen.”

Nicole van den Berg

Communicatieadviseur & Tekstschrijver

Live cooking door Giel en Sietse tijdens de borrel!

Meer dan werk

Wij vinden dat werk niet alleen een salaris moet opleveren, maar ook kansen om jezelf verder te ontwikkelen. Samen met je collega’s, liefst! Door van elkaar te leren – en elkaar te leren kennen. Daarom bieden wij naast een marktconform salaris de volgende extra’s:

  • POP-budget in tijd en geld
  • Iedere middag een gezamenlijke bedrijfslunch
  • Elke donderdag een borrel onder werktijd
  • Lootje trekken met Sinterklaas (hopen dat Sietse je niet heeft!) en een gezellig Kerstfeest
  • 5 weken per jaar vrij + officiële feestdagen betaald vrij
    (want voor groei is ook ruimte en rust nodig)

Kijk, collega’s waar je wél op zit te wachten

Bekijk onze projecten!

Leren over digitale privacy met een game

Data Detox Game

Surfgame voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar

Mediawijsheid wordt steeds belangrijker, ook voor jonge kinderen. Hoe leer je hen op een aansprekende manier dat in de online wereld voorzichtigheid en gezond verstand geboden is, zodat ze van jongs af aan bewust omgaan met hun digitale privacy?

In samenwerking met FERS en de Koninklijke Bibliotheek ontwikkelden wij een serieus leuke surfgame over digitale privacy: de Data Detox Game! Het spel is al door meer dan 200.000 basisschoolleerlingen gespeeld en jaarlijks onderdeel van de Week van de Mediawijsheid.

Serious game

Ondersteunde Communicatie (OC) leren via een game?

Ondersteunde Communicatie (OC) is de inzet van alternatieve communicatievormen en -middelen voor mensen die niet of moeilijk spreken. Voor kinderen met een communicatieve beperking is het erg belangrijk dat de…
Serious game

Cultuureducatie in een digitale jas

Voor vele culturele instellingen en organisaties is het een uitdaging: verhalen over onze geschiedenis op zó’n manier presenteren, dat ook kinderen er enthousiast van worden. Geoparken de Hondsrug en Terra.Vita…
Serious game

Game over seksuele gezondheid

Shkorey (‘schatje’ in het Tigrinya) ontwikkelt een digitale spelomgeving die Eritrese nieuwkomers in Nederland voorziet van informatie over het menselijk lichaam, seksualiteit, geboortezorg en het opvoeden van kleine kinderen in…

Abonneer je op onze nieuwsbrief