Vacatures

Word jij onze nieuwe collega?

8D Games maakt serious games en gamifications in alle soorten en maten. Van bordspel tot virtual reality experience, we hebben de grafische en technische expertise in huis. Wat we ook maken, het doel is altijd dat wij spelers met onze games een power-up geven voor het leven. Help jij mee?

Software Engineer

32-40 uur p/w | Leeuwarden

Wil jij je programmeertalent inzetten om games en apps te maken die niet alleen leuk zijn, maar ook belangrijke life skills overbrengen op de speler? Kom ons ontwikkelteam versterken! Onder leiding van onze Lead Software Engineer werk je aan heel afwisselende programmeertaken voor nationale en internationale opdrachtgevers.

Reageren? Stuur je sollicitatie naar Giel Hekkert (giel@8d-games.nl) o.v.v. ‘Vacature Software Engineer’

Sales Consultant

32 uur p/w | Leeuwarden

Als Sales Consultant leg jij de eerste contacten waar al onze mooie projecten mee starten. Soms vanuit een vraag die de organisatie aan ons stelt, maar vaak ook vanuit ons eigen initiatief om nieuwe verbindingen te maken. In de gesprekken ben je goed in staat om te luisteren en te analyseren waar het probleem zit.

Reageren? Stuur je sollicitatie naar Maarten Stevens (maarten@8d-games.nl) o.v.v. ‘Vacature Sales Consultant’

Stagelopen bij 8D Games?

Heb je interesse om bij ons stage te lopen? Leuk! Bij ons krijg je de ruimte om te groeien, te leren en soms te knoeien. Dat is prima, zolang we er betrokkenheid en gedrevenheid voor terugkrijgen en jij al lerende het beste uit jezelf en het team haalt. Iedere stageperiode verwelkomen we nieuwe game artists en marketing- communicatietoppers in opleiding. Bekijk alle informatie en actuele stagevacatures op de stagepagina.

Bekijk onze projecten!

Beter leren handen wassen met een game

Tina’s Handenwereld

Prototype voor Universiteit Twente en Universiteit Münster

Kan een serious game kinderen leren beter hun handen te wassen? Met dit vraagstuk klopten de Universiteit Twente en de Universiteit Münster bij 8D Games aan.

Al snel werd duidelijk dat kinderen vaak wél weten dat handen wassen belangrijk is. Het is echter niet altijd duidelijk hoé en op welke momenten je je handen het beste kunt wassen. Met een prototype zijn wij gaan onderzoeken hoe serious gaming hier verandering in kan brengen.

Serious game

Cultuureducatie in een digitale jas

Bord- en kaartspel

Kan een game helpen bij lastige gesprekken?

Serious game

Hoe maken we gebarentaal leren laagdrempeliger?

Abonneer je op onze nieuwsbrief