Vacatures

Kom jij ons team versterken?

8D Games maakt serious games en gamifications in alle soorten en maten. Wat we ook maken, het doel is altijd dat wij spelers met onze games een power-up geven voor het leven.

Dat lukt alleen als je zelf ook lekker in je vel zit en met plezier naar je werk gaat. Daar besteden we als team dan ook veel aandacht aan. Zo lunchen we iedere dag samen, sluiten we de werkweek graag af met een borreluurtje en organiseren we iedere jaar een uitgebreid kerstdiner. Inclusief (inmiddels beruchte…) kerstquiz over al mooie en grappige dingen die we dat jaar hebben meegemaakt.

Veelzeggend: uit al die jaren samenwerken is zelfs een heuse 8D band ontstaan, met daarin huidige teamleden en oud-stagiairs. Heb je eenmaal met ons gewerkt, dat zit je voor altijd in ons hart!

Software Engineer

Uren in overleg | ZZP of Loondienst

Wil jij je programmeertalent inzetten om games en apps te maken die niet alleen leuk zijn, maar ook belangrijke life skills overbrengen op de speler? Kom ons ontwikkelteam versterken! Bij 8D Games werk je aan heel afwisselende programmeertaken voor nationale en internationale opdrachtgevers.

Reageren? Stuur je sollicitatie naar Giel Hekkert (info@8d-games.nl) o.v.v. ‘Vacature Software Engineer

Stages 8D Games

Aanmeldingen gesloten

Voor de stageperiode vanaf februari 2023 hebben we helaas geen plekken meer beschikbaar. Kansen voor het volgende semester communiceren we via Linkedin, Facebook en Instagram. Volg ons daar om niets te missen!

“Two things make 8D Games special to me: the open and fun atmosphere and the compassion of all the employees. It is a joy to come to work when you know that your colleagues will put a smile on your face and only want the best for you.”

Ansgar Glup

Software Engineer

“Bij 8D Games sta ik dagelijks voor nieuwe en spannende uitdagingen. Ik kan groeien als programmeur terwijl ik mijn vaardigheden gebruik voor impactvolle projecten.”

Stella van Zanten

Software Engineer bij 8D Games

“Iedereen werkt hard, maar we hebben ook veel plezier. Er gaat geen werkdag voorbij dat ik niet tenminste één keer heel hard moet lachen.”

Nicole van den Berg

Communicatieadviseur & Tekstschrijver

Live cooking door Giel en Sietse tijdens de borrel!

Meer dan werk

Wij vinden dat werk niet alleen een salaris moet opleveren, maar ook kansen om jezelf verder te ontwikkelen. Samen met je collega’s, liefst! Door van elkaar te leren – en elkaar te leren kennen. Daarom bieden wij naast een marktconform salaris de volgende extra’s:

  • POP-budget in tijd en geld
  • Iedere middag een gezamenlijke bedrijfslunch
  • Elke donderdag een borrel onder werktijd
  • Lootje trekken met Sinterklaas (hopen dat Sietse je niet heeft!) en een gezellig Kerstfeest
  • 5 weken per jaar vrij + officiële feestdagen betaald vrij
    (want voor groei is ook ruimte en rust nodig)

Kijk, collega’s waar je wél op zit te wachten

Bekijk onze projecten!

Kan een game helpen bij lastige gesprekken?

Om Tafel

Om tafel met een educatief bordpel

Bij de overname van een familiebedrijf komt veel kijken. Hoe kun je hier als jonge bedrijfsopvolger op een opbouwende manier het gesprek over aangaan? Het bordspel ‘Om Tafel’ maakt dit complexe onderwerp op een leuke manier bespreekbaar.

Bij serious games denken mensen vaak aan digitale games, maar dat is niet noodzakelijk de meest passende vorm. Juist bij spellen die bedoeld zijn om een gesprek op gang te brengen, kan een ‘ouderwets’ bordspel of kaartspel veel effectiever zijn!

 

Serious game

Taalactivatie met een serious game

Samen met Provincie Friesland en SFBO doen we – middels gaming en prototyping – onderzoek naar manieren om het gebruik van het Fries onder jonge kinderen te stimuleren. Hoe help…
Bord- en kaartspel

Met meer plezier en motivatie naar de zwemles

Hoe motiveer je kinderen tijdens de zwemles? Samen met Skander Marketing ontwikkelen wij zwemlesboeken die de motivatie tijdens de zwemles verhogen. Ook voor kinderen die het spannend vinden. Met leuke…
Gamification

Spelenderwijs oefenen met lezen en spreken

Samen met het Centre for Language and Speech Technology van de Radboud Universiteit Nijmegen heeft team 8D Games onderzoek gedaan naar de inzet van spraaktechnologie en gaming voor het bevorderen…

Abonneer je op onze nieuwsbrief