Vacatures

Kom jij ons team versterken?

8D Games maakt serious games en gamifications in alle soorten en maten. Wat we ook maken, het doel is altijd dat wij spelers met onze games een power-up geven voor het leven.

Dat lukt alleen als je zelf ook lekker in je vel zit en met plezier naar je werk gaat. Daar besteden we als team dan ook veel aandacht aan. Zo lunchen we iedere dag samen, sluiten we de werkweek graag af met een borreluurtje en organiseren we iedere jaar een uitgebreid kerstdiner. Inclusief (inmiddels beruchte…) kerstquiz over al mooie en grappige dingen die we dat jaar hebben meegemaakt.

Veelzeggend: uit al die jaren samenwerken is zelfs een heuse 8D band ontstaan, met daarin huidige teamleden en oud-stagiairs. Heb je eenmaal met ons gewerkt, dat zit je voor altijd in ons hart!

Stages 8D Games

Leeuwarden

Ontdek stagemogelijkheden bij 8D Games. Als je geïnteresseerd bent in de het proces rondom het creëren van innovatieve games in samenwerking met universiteiten, ziekenhuizen en overheden, bekijk dan onze pagina over stagemogelijkheden voor meer informatie. Kom bij ons team en breng je passie voor gaming tot leven!

Software Engineer

32-40 uur p/w | Leeuwarden

Wil jij je programmeertalent inzetten om games en apps te maken die niet alleen leuk zijn, maar ook belangrijke life skills overbrengen op de speler? Kom ons ontwikkelteam versterken! Onder leiding van onze Lead Software Engineer werk je aan heel afwisselende programmeertaken voor nationale en internationale opdrachtgevers.

Reageren? Stuur je sollicitatie naar Giel Hekkert (giel@8d-games.nl) o.v.v. ‘Vacature Software Engineer

“Two things make 8D Games special to me: the open and fun atmosphere and the compassion of all the employees. It is a joy to come to work when you know that your colleagues will put a smile on your face and only want the best for you.”

Ansgar Glup

Software Engineer

“Bij 8D Games sta ik dagelijks voor nieuwe en spannende uitdagingen. Ik kan groeien als programmeur terwijl ik mijn vaardigheden gebruik voor impactvolle projecten.”

Stella van Zanten

Software Engineer bij 8D Games

“Iedereen werkt hard, maar we hebben ook veel plezier. Er gaat geen werkdag voorbij dat ik niet tenminste één keer heel hard moet lachen.”

Nicole van den Berg

Communicatieadviseur & Tekstschrijver

Live cooking door Giel en Sietse tijdens de borrel!

Meer dan werk

Wij vinden dat werk niet alleen een salaris moet opleveren, maar ook kansen om jezelf verder te ontwikkelen. Samen met je collega’s, liefst! Door van elkaar te leren – en elkaar te leren kennen. Daarom bieden wij naast een marktconform salaris de volgende extra’s:

  • POP-budget in tijd en geld
  • Iedere middag een gezamenlijke bedrijfslunch
  • Elke donderdag een borrel onder werktijd
  • Lootje trekken met Sinterklaas (hopen dat Sietse je niet heeft!) en een gezellig Kerstfeest
  • 5 weken per jaar vrij + officiële feestdagen betaald vrij
    (want voor groei is ook ruimte en rust nodig)

Kijk, collega’s waar je wél op zit te wachten

Bekijk onze projecten!

Spelenderwijs oefenen met lezen en spreken

DigiJuf

Verhalen maken met een digitaal ’taalmaatje’

DigiJuf: spelenderwijs de taalvaardigheid ontwikkelen met behulp van spraaktechnologie van de Radboud Universiteit Nijmegen. In een gezamenlijk onderzoekstraject verkenden we de potentie en praktische randvoorwaarden van game-based oefenen met spreken en lezen.

Het functionele prototype ‘DigiJuf’ werd succesvol getest met ruim veertig basisschoolleerlingen. De gekozen spelvorm prikkelt de creativiteit en verlegt de focus effectief van ‘leren’ naar ‘spelen’. Op basis van de testdata schreven onderzoekers van het Center for Language and Speech Technology nieuwe publicaties.

Serious game

Taalactivatie met een serious game

Fryske Bern: Een interactieve game die het gebruik van Fries bij jonge kinderen aanmoedigt. Dit starttraject, ontwikkeld in samenwerking met SFBO, verlaagt de Friese taaldrempel en vergroot de woordenschat. Het…
Serious game

Leren over digitale privacy met een game

In samenwerking met FERS en de Koninklijke Bibliotheek ontwikkelden wij een serieus leuke surfgame over digitale privacy: de Data Detox Game! Het spel is al door meer dan 200.000 basisschoolleerlingen…
Serious game

Ondersteunde Communicatie (OC) leren via een game?

Ondersteunde Communicatie (OC) is de inzet van alternatieve communicatievormen en -middelen voor mensen die niet of moeilijk spreken. Voor kinderen met een communicatieve beperking is het erg belangrijk dat de…

Abonneer je op onze nieuwsbrief