Vacatures

Kom jij ons team versterken?

8D Games maakt serious games en gamifications in alle soorten en maten. Wat we ook maken, het doel is altijd dat wij spelers met onze games een power-up geven voor het leven.

Dat lukt alleen als je zelf ook lekker in je vel zit en met plezier naar je werk gaat. Daar besteden we als team dan ook veel aandacht aan. Zo lunchen we iedere dag samen, sluiten we de werkweek graag af met een borreluurtje en organiseren we iedere jaar een uitgebreid kerstdiner. Inclusief (inmiddels beruchte…) kerstquiz over al mooie en grappige dingen die we dat jaar hebben meegemaakt.

Veelzeggend: uit al die jaren samenwerken is zelfs een heuse 8D band ontstaan, met daarin huidige teamleden en oud-stagiairs. Heb je eenmaal met ons gewerkt, dat zit je voor altijd in ons hart!

Stages 8D Games

Aanmeldingen gesloten

Voor de stageperiode vanaf februari 2023 hebben we helaas geen plekken meer beschikbaar. Kansen voor het volgende semester communiceren we via Linkedin, Facebook en Instagram. Volg ons daar om niets te missen!

“Two things make 8D Games special to me: the open and fun atmosphere and the compassion of all the employees. It is a joy to come to work when you know that your colleagues will put a smile on your face and only want the best for you.”

Ansgar Glup

Software Engineer

“Bij 8D Games sta ik dagelijks voor nieuwe en spannende uitdagingen. Ik kan groeien als programmeur terwijl ik mijn vaardigheden gebruik voor impactvolle projecten.”

Stella van Zanten

Software Engineer bij 8D Games

“Iedereen werkt hard, maar we hebben ook veel plezier. Er gaat geen werkdag voorbij dat ik niet tenminste één keer heel hard moet lachen.”

Nicole van den Berg

Communicatieadviseur & Tekstschrijver

Live cooking door Giel en Sietse tijdens de borrel!

Meer dan werk

Wij vinden dat werk niet alleen een salaris moet opleveren, maar ook kansen om jezelf verder te ontwikkelen. Samen met je collega’s, liefst! Door van elkaar te leren – en elkaar te leren kennen. Daarom bieden wij naast een marktconform salaris de volgende extra’s:

  • POP-budget in tijd en geld
  • Iedere middag een gezamenlijke bedrijfslunch
  • Elke donderdag een borrel onder werktijd
  • Lootje trekken met Sinterklaas (hopen dat Sietse je niet heeft!) en een gezellig Kerstfeest
  • 5 weken per jaar vrij + officiële feestdagen betaald vrij
    (want voor groei is ook ruimte en rust nodig)

Kijk, collega’s waar je wél op zit te wachten

Bekijk onze projecten!

Kan een game helpen bij lastige gesprekken?

Om Tafel

Om tafel met een educatief bordpel

Bij de overname van een familiebedrijf komt veel kijken. Hoe kun je hier als jonge bedrijfsopvolger op een opbouwende manier het gesprek over aangaan? Het bordspel ‘Om Tafel’ maakt dit complexe onderwerp op een leuke manier bespreekbaar.

Bij serious games denken mensen vaak aan digitale games, maar dat is niet noodzakelijk de meest passende vorm. Juist bij spellen die bedoeld zijn om een gesprek op gang te brengen, kan een ‘ouderwets’ bordspel of kaartspel veel effectiever zijn!

Serious game

Kan gaming mensen helpen bij het trainen van hun evenwicht?

HEROES is een promotieonderzoek met gaming rondom de vraag: kan het nadoen van bewegingen in een videogame mensen helpen bij het trainen van hun balans? Zo ja, aan welke eisen…
Serious game

Verhogen van therapietrouw door gaming: is het mogelijk?

Verhogen van therapietrouw met gaming: is het mogelijk? Dit hebben we onderzocht in samenwerking met onderzoekers en specialisten van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Met veelbelovende resultaten. Tijdens speeltesten overtroffen…
Bord- en kaartspel

AI in de zorg, hoe gaan we ermee om?

Wat zijn de mogelijkheden van AI in de zorg? En nog belangrijker, hoe gaan we hier op een verantwoorde manier mee om? Bordspel AI+ Hospital brengt een inhoudelijke discussie op…

Abonneer je op onze nieuwsbrief