Power-up for life met de kracht van spel

8D Games gebruikt spel om mensen te laten groeien. Van virtual reality experience tot bord- of kaartspel: voor iedere doelstelling vinden wij een spelvorm die past.

We spelen

Van ‘Wie is de mol’ voor nieuwe collega’s tot creatieve brainstorm die een frisse wind door je project laat waaien – wij doen alles spelenderwijs. Daarbij vragen  we elkaar, de wereld en onze partners graag het hemd van het lijf. Waarom doen we de dingen zoals we ze doen? Kietelen en ontregelen zit in ons DNA. Goed voor onze producten, soms lastig op verjaardagen en tijdens lunchpauzes.

We delen

Wij houden van kennis delen en verbindingen leggen. Tussen wetenschap en toegepast product, tussen jong en oud, tussen talenten en de mogelijkheden om deze te ontwikkelen. Zo verwelkomen we ieder jaar leergierige studenten en bouwen we aan langdurige relaties met collega’s en partners. Heb je eenmaal met ons gewerkt, dan zit je voor altijd in ons hart. (En mag je altijd aanschuiven voor onze gezamenlijke lunch!)

We groeien

Welke uitdagingen er ook liggen, wij maken groei en ontwikkeling mogelijk. Ook intern. De kunst is precies dát te verschaffen wat iemand nodig heeft om te groeien. Dat kan voor onze eindgebruikers een creatieve game zijn – en voor die ene stagiair de mogelijkheid om te oefenen met presenteren terwijl diegene dat héél erg spannend vindt. Zo blijven we onszelf en onze spelers uitdagen.

Choose
your

player

Wij zijn een bonte verzameling karakters met allemaal een eigen skill. Da’s mooi, want daardoor kunnen we (bijna) alles maken! Van steengoede software tot bordspellen, kaartspellen en lesmaterialen.

Maarten Stevens
CEO
Johan van der Meulen
Innovation Director
Giel Hekkert
Creative director
Bas Altenburg
Product Owner & Game Designer
Sven Snoek
Online Marketeer
Nicole van den Berg
Copywriter & Contentmarketeer
Stephan Burghout
Product Owner
Jet van der Sluis
Product Owner
Edwin ten Wolde
Concept Artist
Laura van der Schuit
Communicatieadviseur & Vormgever
Sietse Hoekstra
Lead Software Engineer
Stella van Zanten
Software Engineer
Ansgar Glup
Software Engineer
Bart van Ruiten
Multimedia Specialist
Inge Hettinga
Multimedia Specialist

Ben jij onze nieuwe superheld?

Bekijk onze vacatures

Ontdek al onze mogelijkheden

Zowel online, offline als gecombineerd

Vragen? Of even sparren?

Bel 058 843 57 57

Mail johan@8d-games.nl

Johan denkt graag mee!

Abonneer je op onze nieuwsbrief