#Giveaway

Win een custom karakter voor jouw organisatie!

Is jouw organisatie op zoek naar meer binding met de doelgroep? Of hebben jullie moeite om een herkenbare visuele identiteit te creëren, bijvoorbeeld omdat jullie veel verschillende activiteiten en projecten uitvoeren? Goed nieuws: wij geven een ontwerpproces weg voor een op maat gemaakt karakter voor jullie organisatie! Een uniek karakter dat het verhaal van jullie organisatie vertelt en een vertrouwd gezicht kan worden voor je doelgroep. 

Daar kunnen we kort over zijn: iedereen die bij het lezen van deze tekst direct ideeën krijgt. ‘Hé, zo’n custom karakter kunnen we perfect inzetten voor…!’ We houden immers van impact. Maken we iets, dan willen we graag dat het gebruikt gaat worden en organisaties verder helpt.

Denk aan:

  • Organisaties op het vlak van sport en educatie. Voor dit soort organisaties kan een mascotte een waardevol hulpmiddel zijn om mensen te activeren.
  • Non-profitorganisaties. Communiceer jullie missie op een speelse en toegankelijke manier en zorg voor meer emotionele binding met je doelgroepen.
  • Bedrijven en merken. Versterk je merkidentiteit en versterk je visuele identiteit met een karakter op maat.

Deze actie wordt georganiseerd door 8D Games in samenwerking met Skander Marketing.

Naam + E-mail(Vereist)

Dat kunnen we het beste laten zien met een inspirerend voorbeeld: Sportbedrijf Drachten en mascotte Evi! Dit stoere karakter begon haar avontuur in de digitale wereld als onderdeel van de game app Missie Master. Maar ondertussen is Evi uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht bij alle sportactiviteiten in de regio. Kinderen zijn gek op Evi en ouders weten direct dat het om een betrouwbaar initiatief gaat zodra ze haar afbeelding op de flyer zien. Een krachtig middel bij het bouwen aan betrokkenheid en vertrouwen. 

Vragen of opmerkingen over deze actie?

Bel 058 843 57 57

Mail maarten@8d-games.nl

Neem contact op met Maarten

Abonneer je op onze nieuwsbrief