Sectoren

Bekijk onze expertisegebieden

Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen voor de gezondheidszorg, het onderwijs en de leefstijl- en beweegsector. Daarbij werken we intensief samen met onderzoekers en kennisinstellingen binnen deze expertisegebieden. Wetenschap, werkveld en alle vormen van spel samenbrengen; daar worden we blij van!

Samen werken aan games met impact

Synergie tussen wetenschap, werkveld en spel

Serious games kunnen op eindeloos veel terreinen waarde toevoegen. Toch hebben wij ons steeds meer gespecialiseerd in het ontwikkelen van oplossingen voor de gezondheidszorg, het onderwijs en binnen onderzoekstrajecten. Dat is niet toevallig. In deze sectoren vind je belangrijke thema’s voor het vrijspelen van een gezond en gelukkig leven. En daar gaan we voor!

Daarnaast speelt een praktische overweging mee. Een goede serious game maak je nooit alleen. Wij hebben input nodig van mensen op de werkvloer, van onderzoekers en van ervaringsdeskundigen. Binnen de zorg, het onderwijs en de researchsector hebben wij een breed netwerk van gerenommeerde partners opgebouwd. Zo kunnen wij snel alle benodigde expertise aan elkaar verbinden.

Game-aanbesteden-8dgames

Hoe werkt een aanbesteding van een serious game?

Een serious game aanbesteden is een vak apart. Inkopers van organisaties en ontwikkelaars gaan tijdens het traject met elkaar in gesprek, terwijl zij niet altijd dezelfde taal spreken. Maarten Stevens en Agnieszka Buursma hebben een whitepaper geschreven over dit proces.

Klinkt goed? Lezen maar!

En geen zorgen, je hoeft bij ons niet direct contactgegevens achter te laten. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan even contact met ons op.

Groeimogelijkheden voor alle jeugd

Leren van elkaar op internationaal niveau

Wij hadden de volgende eye-opener: als we een game ontwikkelen over online pesten, is het jammer om deze alleen in Nederland te kunnen gebruiken. Cyberpesten is een wereldwijd probleem, dus waarom zouden we niet samenwerken om een ​​oplossing te vinden? Sindsdien werken we nauw samen met internationale partners die, net als wij, zich richten op onderwijs en welzijn van jongeren. Door samen te werken, kunnen we meer bereiken!

Internationale samenwerking verkennen?

Mail sven@8d-games.nl

Sven denkt graag mee!

Cyprus
Denemarken
Verenigd Koninkrijk
Duitsland
Griekenland
Hongarije
Ierland
Italië
Kroatië
Letland
Litouwen
Malta
Nederland
Noord-Macedonië
Roemenië
Portugal
Spanje
Tsjechië

Abonneer je op onze nieuwsbrief